Underhållsfria bords-/bänkgrupper för trädgårdar, parker och bostadsområden

Bords-/bänkgrupperna är idealiska som utomhusbänkar, eftersom ramen är tillverkad av varmgalvaniserat stål och plankorna är tillverkade av 100 % återvunnen plast.

 

FÖRDELAR MED UTOMHUSBÄNKAR FRÅN INGARDEN

Du slipper slipa, olja och lägga ner timmar på underhåll. Våra bänkuppsättningar är en utmärkt ersättning för trädgårdsmöbler i trä, oavsett om det är på arbetsplatsen, hemma i trädgården eller i stadsområden.
Bänkarna har en otroligt lång livslängd tack vare materialkompositionen av rostfritt stål och plankor av återvunnen plast, vilket gör att bänkarna kan stå utomhus året runt utan att man behöver oroa sig för kvalitetsförsämring.

UPPLEV SKILLNADEN

I I linje med den höga kvaliteten på bords-/bänkgrupperna slipper du slipa och olja dem varje år, vilket skulle vara aktuellt om det hade varit en bords-/bänkgrupp i trä. Dessutom bidrar kombinationen och valet av material också till att hålla dem säkra eftersom de inte blåser iväg i stormar, de skadas inte av snö och regn och ännu bättre, de är så tunga att risken för stöld minskar kraftigt.

FÅ EN OFFERT

 

INNAN

EFTER

INNAN

EFTER

INNAN

EFTER

INNAN

EFTER

EN 1090

Vi är EN 1090-godkända för tillverkning av bärande konstruktioner för att säkerställa hög kvalitet för våra kunder.

DANSKT FÖRETAG

InGarden är ett danskt företag med säte i Ilskov (Mellersta Jylland). Vi har för närvarande 10 anställda.

ÅTERVUNNEN PLAST

Miljövänliga och underhållsfria material.

EGEN PRODUKTION

All vår produktion sker i vår verkstad i Ilskov (Mellersta Jylland), där vi har en smidesverkstad, maskinverkstad, monterings- och designstudio.

BESÖK VÅR ÅTERFÖRSÄLJARE I SVERIGE

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

LÄS MER OM DEM HÄR

Vi har de vackra högbäddarna från InGarden hemma i vår trädgård,"där vi använder dem som skärm på vår altan med buskage i, som både ger lä om det blåser men också ett skönt lugn att sitta och äta i. Vi är så nöjda med dem.

Rikke S.

Danmark

Vi njuter vackert och mycket enkelt av vårt underhållsfria staket,det kommer också från ett företag med mega go kundservice genomgående.

Dorte Jønsson

Danmark