InGarden leverer stor ordre til Givskud Zoo Zootopia

InGarden leverer stor ordre til Givskud Zoo Zootopia

Givskud Zoo Zootopia's VD Richard Østerballe (TH) avnjuter deras ny-inköpta bänk i sällskap med parkledaren Christian Unmach (TV) . Christian Unmach har i samarbete med InGarden förhandlat ordern in-house. 

21.12.2020

Verksamheter och instutitioner har ofta stora event och i år har det varit fokus på att ta tillbaka dessa med nya restriktioner p.g.a Covid-19. Därför har många valt att byta ut sina gamla bord- och bänkset, som behövdes slipas och oljas varje år, till InGardens underhållsfria bord- och bänkset. De kan stå ute hela året om, är lätta att rengöra och kräver inget arbete eller underhållning. Plankorna är nämligen tillverkade i massiv återvunnen plast och ställen i varmgalvaniserat stål.

En av de verksamheterna som har valt att byta ut sina bord- och bänkset är Givskud Zoo Zootopia. De är igång och förbereder sig för ännu en säsong och har precis fått en leverans med 80 set i färgen brun. De miljövänliga bord- och bänkseten skall skapa ett trevligt lunch/viloställe för de kommande gästerna, där de kan ta en paus, äta en glass eller njuta av sin frukost samtidigt som de känner sig säkra och kan hålla lagom avstånd.

VD:n Richard Østerballe berättar att:”En mycket väsentlig del av vårt beslut att välja InGardens bord- och bänkset är självklart att de är underhållsfria. Vi har väldigt många bord- och bänkset på Givskud Zoo Zootopia, så det är ett stort arbete varje år att gå igenom och renovera alla de gamla träbaserade bord- och bänkseten. Men utöver det så är InGardens bordsbänk en mycket gedigen produkt som passar in i vårt koncept för parken och som är gjord i riktigt bra kvalité. Något som vi är helt säkra på att våra gäster kommer värdera. Slutligen skall det tillföras att det har varit en bra och mycket konstruktiv process att jobba med Lasse Kristensen från InGarden!”
 
Lasse Kristensen (Delägare av InGarden) fortsätter: ”Det är coolt att ett mindre företag som oss kan förhandla en så stor order in-house och vi ser fram emot ett långvarigt samarbete med Givskud Zoo Zootopia. Jag har i processen lagt min energi åt att rådgiva Givskud Zoo Zootopia till att välja den lösning som var mest passande och kunna medföra en noll-driftkostnad för dem. Utöver att leverera bord- och bänkset, kan vi också leverera allt till trädgården, parken och uterummet. Våra produkter är i det långa loppet en bra investering, för att de är underhållsfria, slitstarka och lätta att rengöra.
 
InGardens bord- och bänkset finns i många modeller och färger. De är gjorda i varmgalvaniserat stål och plastplankor av återvunnen plast, vilket ger dem en bra kvalité och inte minst så är de 100% underhållsfria. De har också en vikt som gör att de inte blåser iväg även om stormen rasar. Du kan läsa mer om produkterna här!