18 skoler i Køge Kommune får nye bord-bænke sæt fra InGarden

18 skoler i Køge Kommune får nye bord-bænke sæt fra InGarden

Skolorna i Køge kommun behövde nya underhållsfria bord- och bänkset, då deras hade blivit gamla och trasiga. Därför undersökte de marknaden och gjorde en budget. Efter sin undersökning av marknaden valde dem InGardens underhållsfria bord- och bänkset, som är gjorda i varmgalvaniserat stål och återvunna plastplankor. 
 
Hos InGarden blev delägaren och produktionschefen, Lasse Kristensen, glad för att ha blivit kontaktad av ombudsmannen Torben Bjerre från Køge Kommun. Det blev sedan bestämt att 130 bord- och bänkset skulle fördelas på 18 skolor i Køge Kommun. Kraven från Torben var att produkterna skulle vara av högsta kvalité, slitstarka, inte vara lätta att stjäla och den skulle vara motståndskraftiga för väder och vind. Därför valde Torben att köpa in InGardens produkter och är väldigt nöjda med dem.
Det hade också en stor betydelse för valet, att alla InGardens prosukter är underhållsfria och därmed inte kräver några underhållningskostnader för servicepersonalen, vilket sparar både tid och pengar.
Torben valde 130 bord- och bänkset med ryggstöd i svarta återvunna plastplankor,med en längd på 180 cm och en bredd på 186 cm samt en vikt på ca 157 kg. Se mer om denna bänk 
här.

Lasse Kristensen från InGarden uttryckte stor glädje över att ha blivit kontaktas av Torben och fixade ett bra erbjudande till Køge Kommun. Lasse berättar att: “Det är alltid roligt att bli kontaktad och att vårt utbud blivit ännu bättre. Vi har fått skapat ett bra set-up hos oss, där vår smed gör klart första delen och monteringsavdelningen tar över och färdigställer produkten. Detta gör att vårt samarbete med GovaPlast (leverantören av de återvunna plastplankorna) är väldigt lyckat och det säkrar att vi kan leverera våra produkter på kort tid. Att vi klarar hela produktionen “in-house” gör att vi kan säkra en hög kvalitet, en god service och korta leveranstider. Slutligen gör vår goda samarbetspartners Sehested Transport, TGP transport och Vognmand Bjarne Nøddesbo det möjligt att få transporterat och levererat prosukterna till rätt plats på rätt tid utan problem. Att ha så goda samarbetspartners betyder mycket när man har många bollar i luften och jag kan med ro i själen lämna ifrån mig ordrarna, för jag vet att transporten funkar som den ska.”

InGardens bord- och bänkset finns i många olika modeller och färger. De är gjorda i varmgalvaniserat stål och återvunna plastplankor, vilket ger dem en god kvalité och inte minst är de 100% underhållsfria. De har utövder detta en vikt som gör att de inte blåder iväg även om det stormar ute! Du kan läsa mer om produktern
 här. Titta gärna också på vår broschyr från InGarden och Plastplankor.dk

Och om du inte redan har sett det, så har vi gett vår hemsida en makeover, så ta dig en titt och se vår nya design!